maandag 27 maart 2017

De knop is ingedrukt!

Zo....na een soort van 'aanloopperiode' heb ik dan nu eindelijk de knop ingedrukt en mijn blog officieel online gezet, net als mijn Facebook pagina. Best spannend is dat, want ik hoop nu natuurlijk op volgers en likes. Ga jij me ook volgen? Dat vind ik heel erg leuk!

In het weekend ben ik bezig geweest met het voorbereiden van mijn eerste workshop, aanstaande vrijdag. Ik ben dan te gast bij Myrthe die een aantal vriendinnen uitgenodigd heeft om kennis te maken met Stampin' Up! Natuurlijk krijgen zij allemaal een kleinigheidje van mij en heb ik iets leuks voor de gastvrouw om haar te bedanken. Wil jij dat ook? Dat kan! Als jij een groepje creatieve vriendinnen hebt kom ik graag bij jou langs om jullie kennis te laten maken met Stampin' Up! Ook als je niet zo creatief bent, maar gewoon nieuwsgierig laat ik je graag zien waar ik zo enthousiast over ben.

Vandaag werk ik met een heel leuke stempelset, de 'Hey, chick'. Deze set is nog tot en met vrijdag te krijgen, want deze set hoort bij de Sale-a-Bration. De Sale-a-Bration loopt tot en met 31 maart en als je tijdens deze periode voor € 60,- of meer bestelt mag je iets leuks uitkiezen uit de speciale SAB folder.
Mocht dat nou voor jou niet meer gaan lukken, dan kun je altijd tijdens een workshop bij mij of bij jou thuis deze set van mij gebruiken. Erg leuk om mee te werken!


2 opmerkingen:

  1. gevonden...en geplaatst op mijn blog..... Mooi lettertype , voor mijn ogen wel erg klein :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tip: voeg een kopje demo worden toe....lang verhaal maar je weet maar nooit

    BeantwoordenVerwijderen