vrijdag 31 maart 2017

Wat een fijne dag!

Vandaag was voor mij een bijzondere dag. Vanavond had ik een afspraak bij Myrthe voor een try-out party. Ik had veel spullen meegenomen. Voordat ik begon heb ik uitgelegd wat Stampin' Up! is en welke producten er zoal te krijgen zijn. Daarna gingen de dames aan de slag. Myrthe had aangegeven dat zij en haar gasten vooral zelf wilden uitproberen en geen project wilden maken. Ik had dus veel stempels, inkt en ponsen en dies meegenomen. Ze konden lekker hun gang gaan en alles uitproberen. Leuk om te horen dat ze enthousiast reageerden op bijvoorbeeld de luchtballonnen dies, maar ook de ballonnenpons. Ook de big shot viel in de smaak.

Afbeeldingsresultaat voor Lift Me Up stampin upAfbeeldingsresultaat voor ballon pons stampin up

Maar wat mijn dag helemaal zo bijzonder maakte....vanmiddag ben ik voor de tweede keer tante geworden. Mijn zus is bevallen van een meisje; Sofie! Morgenochtend ga ik haar knuffelen!

Lijkt het je ook leuk, een party bij jou thuis? Waarbij jijzelf samen met vriendinnen, zussen, tantes kennis kunt maken met Stampin' Up!? Neem dan contact met mij op, dan vertel ik je wat er mogelijk is. Ik kom graag langs!

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!! En wat fijn dat de avond zo geslaagd was!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd..... en fijn dat je eerste avond zo leuk was

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat! Goed te horen dat t een geslaagde avond was.

    BeantwoordenVerwijderen