zondag 30 april 2017

Gezellige zakjes....

Kijk nou! Wat een leuke zakjes!

Binnenkort is mijn zoon jarig, hij wordt 7. Natuurlijk wil ik de uitnodigingen zelf maken. Dit zijn de zakjes waar ik ze in ga doen. Gelukkig zijn ze goedgekeurd ;)

Ik ben bezig geweest met de stempelset 'You're so sweet' en de bijpassende dies 'Mini Treat Bag Thinlits'. Ik heb gebruik gemaakt van papier (Party Animal, nu € 13,50!) in gezellige kleuren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere kleuren; neutraler, pastel, zwart wit....verzin het maar!

Deze zakjes kun je gebruiken voor uitnodigingen, een klein bedankbriefje, een kadobon, wat jij maar wilt!

Het zakje in elkaar zetten is heel eenvoudig en gaat heel snel. Deze dies en stempels gaan mee naar de nieuwe catalogus en zijn dus na 1 juni ook nog te bestellen. Vind je ze leuk, dan kun je ze bij mij bestellen: de dies kosten € 49,- en de stempelset € 23,- (clear) of € 33,- (wood).

Zou je er graag eerst eens mee werken of heb je geen big shot, kom dan gezellig naar een workshop. Op 23 mei ben je van harte welkom. Voor meer informatie kijk je onder het tabje 'workshops'.

2 opmerkingen:

  1. ontzettend leuk en fijn dat ze goedgekeurd zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk geworden en fijn dat je zoon ze heeft goed gekeurd! Wordt vast een leuk feestje, aan de uitnodigingen zal het niet liggen! Gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen