woensdag 12 april 2017

Party Animal meets Lift me Up

Vandaag heb ik gewerkt met de papierlijn 'Party Animal'. Een erg leuke, vrolijke papierlijn die je kunt gebruiken voor vrolijke, gezellige projecten. Niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor andere gelegenheden is deze lijn goed te gebruiken. Omdat ik wat mensen moest bedanken heb ik twee bedanktkaartjes gemaakt. En bij een bestelling die ik ging bezorgen heb ik een verrassing gedaan waarbij ik ook koos voor deze papierlijn.
In eerste instantie vond ik dit een lastige lijn, maar uiteindelijk kun je er dus echt veel kanten mee op.

Bij de kaartjes heb ik ook gebruik gemaakt van de Lift me Up bundle, waarmee ik heb gestempeld en de luchtballon heb gestanst.
De tag op het kadootje voor een lieve klant heb ik gemaakt met een stans van de Mini Treat bag thinlits en een stempel van de You're So Sweet set.


De gebruikte materialen zijn:
- voor de kaartjes: Party Animal Designer Series Paper (12 vellen dubbelzijdig bedrukt), van € 13,50 voor € 9,45, Whisper White A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Lift me Up Bundle (stempels en dies), € 54,75 (ook los verkrijgbaar), emerald envy Classic Stampin' Inkpad, € 8,- en tangerine tango Classic Stampin' Inkpad, € 8,-.

- voor de tag op het kadootje: emerald envy Classic Stampin' Inkpad, € 8,-, Tasty Treats Designer Washi Tape, van € 9,75 voor € 7,80, Crumb Cake A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Whisper White A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Mini Treat bag Thinlits, € 49,- en You're So Sweet, € 23,-.

Gisteren zijn de retired lijsten bekend gemaakt. Vanmiddag heb ik een bestelling weggedaan. Wil jij ook graag iets bestellen? Dat kan! Ik ga weer een bestelling plaatsen op vrijdag 21 april en ook bij jouw bestelling doe ik er uiteraard een leuke verrassing bij!

Aanstaande zaterdag geef ik een kennismakingsworkshop. Speciaal bedoeld om kennis te maken met Stampin' Up! (en met mij ;) ). Er zijn nog wat plaatsen vrij. Deze workshop is van 9.30 tot 12.00, bij mij thuis in de Reeshof in Tilburg en kost je niks. Vind je dit leuk, stuur me dan een berichtje en ik zet je op de lijst.


1 opmerking: