dinsdag 1 augustus 2017

Gezelligheid in de zomer!

Wat was het weer gezellig tijdens de afgelopen workshops! Vorige week gaf ik een workshop die in het teken stond van mannenkaarten. Ik had namelijk de vraag gekregen om eens aandacht te besteden aan de heren en kaarten te maken die speciaal voor hen bestemd zijn.
Omdat ik niet meteen met auto-, klus- of drankstempels aan de slag wilde heb ik ervoor gekozen een set te nemen die je kunt gebruiken voor diverse typen kaarten en dus ook mannenkaarten. Het enige verschil is dat je de kleuren moet aanpassen. We zijn aan de slag gegaan met de 'Happy Celebration' set en de bijpassende dies.De workshoppers waren erg enthousiast en zijn na afloop met een aantal erg leuke kaarten naar huis gegaan. er zijn voorbeelden nagemaakt, maar ook eigen creaties onstaan, erg leuk om te zien!

Een week eerder gaf ik een workshop met de set 'Lovely Inside & Out'. Een heel andere stijl, allemaal wat liever. Ook hier kwam een boel creativiteit bij kijken en gingen mijn gasten met erg mooie resultaten naar huis. De volgende workshop staat gepland voor september. Vind je het leuk om ook een keer mee te doen? Dat vind ik heel erg leuk! Neem snel een kijkje op de workshoppagina! 

dinsdag 4 juli 2017

Pick a Pattern.....weer even kind zijn!

Wat een ontzettend leuke lijn vind ik het, 'pick a pattern'! Een heel gezellige en vrolijke lijn waar je veel kanten mee op kunt. Sommige vellen hebben een leuk kinderlijk design, terwijl andere vellen een wat rustiger design hebben en er zitten zelfs een aantal zwart/witte vellen tussen. Deze papierlijn kan aangevuld worden met washi tape en leuke clips. En natuurlijk hebben we een bijpassende stempelset: 'Pieces & Patterns'.

Ik ben met deze set aan de slag gegaan en heb een scraplayout gemaakt (om privacyredenen zijn de gezichtjes onherkenbaar gemaakt). Erg leuk om te doen en zeker de foto van 3 kleuters past heel goed bij de dino's. Zoals je ziet heb ik de pagina verder aangekleed met washi, clips, maar ook met touw en acryl figuurtjes.


Natuurlijk heb ik deze lijn ook gebruikt om een kaart te maken.

Ik ben voorlopig nog niet klaar met deze lijn. Volgende week heb ik een scrapworkshop gepland staan en kaarten zal ik er ook vast nog mee gaan maken. Wil je meer weten over de workshops? Ga dan snel naar de workshoppagina.

donderdag 1 juni 2017

Bloghop Team Utopia!Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog tijdens de bloghop van Team Utopia! Gisteren is er al een groep blogsters van start gegaan en vandaag ben ook ik aan de beurt.

Tijdens deze bloghop willen we je kennis laten maken met diverse nieuwe sets die in de catalogus staan die gisteren ingegaan is. De set die ik gebruikt heb heet Lovely Inside and Out en staat op pagina 157. Heb je nog geen catalogus? Neem dan contact met mij op en ik zorg ervoor dat je er eentje toegestuurd krijgt.

Ik heb een aantal projectjes gemaakt met deze stempelset en bijpassende thinlits. Uiteraard heb ik ook de nieuwe in-colors gebruikt. Ik heb me laten inspireren door Pinterest, de nieuwe kleuren en mijn eigen fantasie!

De eerste kaart die ik maakte is absoluut heel erg clean & simple; voor sommigen misschien iets té, maar ik houd er van! Ik heb het very vanilla cardstock gebruikt en met één van de stanzen aan de voorkant gestanst. De tekststempel 'sending you' gebruikt in de kleur Fresh Fig en aan de binnenkant heb ik een patroon gestempeld in Powder Pink en de tekst '& kisses' weer in Fresh Fig.De tweede kaart is naar een idee van Pinterest. Soms heb je dat weleens, geen inspiratie en dan biedt Pinterest absoluut uitkomst. Wel is het leuk om dan toch íets aan te passen of de kleuren anders te doen. Bij deze kaart heb ik ook het very vanilla cardstock gebruikt. Ik heb met behulp van water, een craftsheet, inkt in de kleuren Powder Pink en Berry Burst en een tandenborstel wat spetters gespat. Daarna heb ik de voorkant 'geembossed' met de Sparkle folder. Ik heb het woord 'hugs' gestempeld in de kleur Fresh Fig en uitgestanst in een cirkel met de Stitched Framelits. Ik heb de tekst '& kisses' gestempeld in Powder Pink en netjes uitgeknipt. Op de kaart  heb ik een strookje papier geplakt in de kleur Fresh Fig en daar de cirkel opgeplakt. Onder de cirkel heb ik een stukje goud Metallic Thread geplakt en er wat uit laten steken. Het tekstblokje heb ik met Stampin' Dimensionals vastgeplakt.

Naast kaarten heb ik ook nog twee  zakjes gemaakt met de Mini Thread Bag Thinlits. Ik ben weg van die stanzen gebruik die heel veel. De zakjes zijn zó veelzijdig te gebruiken!
Het eerste zakje wat ik maakte is van very vanilla cardstock. Voordat ik het in elkaar zette heb ik op de voorkant een patroon gestempeld in Powder Pink Ik heb de tekst 'for a great' gestempeld in Fresh Fig en in diezelfde kleur is ook het strookje cardstock achter de hartjesbanner. De hartjesbanner en het strookje cardstock komen ook uit de stansset van de zakjes. De hartjesbanner is in Powder Pink. Tenslotte heb ik het woordje 'friend' gestanst in de kleur Berry Burst. Als je deze stans al gezien hebt weet je dat daar een ovaal omheen zit. Deze is na het stansen heel makkelijk af te knippen.
Het andere zakje is gemaakt van Lemon Lime Twist cardstock. 'sending you' is gestempeld in Tranquil Tide. De hartjesbanner en hartjes zijn in Fresh Fig, het label waar 'hugs' op geplakt is is in Berry Burst en het woordje 'hugs' is weer in de kleur Tranquil Tide. Voor het woordje 'hugs' geldt hetzelfde als het woordje 'friends', dit zit vast aan een cirkel maar is na stansen ook weer makkelijk te verwijderen.Ben je nu inmiddels ook enthousiast geraakt over deze set en wil je er graag eens mee werken? Dat kan! Op 27 juni heb je de mogelijkheid om bij mij thuis in Tilburg een workshop te komen volgen. Kijk hiervoor en voor andere workshops onder het kopje 'workshops en kinderfeestjes'

Je bent waarschijnlijk via Yvonne Leferink op mijn blog terecht gekomen. Als je nu netjes het rijtje afgaat kom je nu uit op het blog van Henriëtte Severt-Kleine. Heel veel plezier verder tijdens deze bloghop, bedankt dat je bij mij een kijkje bent komen nemen (leuk als je me wilt volgen!) en wie weet tot ziens!


http://bezigbijtje1.blogspot.nl/


Als je het het leuk vindt om de bloghop van gisteren ook nog te bekijken:

zondag 30 april 2017

Gezellige zakjes....

Kijk nou! Wat een leuke zakjes!

Binnenkort is mijn zoon jarig, hij wordt 7. Natuurlijk wil ik de uitnodigingen zelf maken. Dit zijn de zakjes waar ik ze in ga doen. Gelukkig zijn ze goedgekeurd ;)

Ik ben bezig geweest met de stempelset 'You're so sweet' en de bijpassende dies 'Mini Treat Bag Thinlits'. Ik heb gebruik gemaakt van papier (Party Animal, nu € 13,50!) in gezellige kleuren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere kleuren; neutraler, pastel, zwart wit....verzin het maar!

Deze zakjes kun je gebruiken voor uitnodigingen, een klein bedankbriefje, een kadobon, wat jij maar wilt!

Het zakje in elkaar zetten is heel eenvoudig en gaat heel snel. Deze dies en stempels gaan mee naar de nieuwe catalogus en zijn dus na 1 juni ook nog te bestellen. Vind je ze leuk, dan kun je ze bij mij bestellen: de dies kosten € 49,- en de stempelset € 23,- (clear) of € 33,- (wood).

Zou je er graag eerst eens mee werken of heb je geen big shot, kom dan gezellig naar een workshop. Op 23 mei ben je van harte welkom. Voor meer informatie kijk je onder het tabje 'workshops'.

woensdag 19 april 2017

Best Birds!

Het zou lente moeten zijn.....het leek er de afgelopen dagen niet echt op, het was druilerig en koud. Om dan toch een beetje de lente in huis te halen ben ik aan de slag gegaan met de 'Best Birds' set.

Een heel leuke, veelzijdige stempelset, eventueel met bijpassende dies. Voor het kaartje heb ik gebruik gemaakt van cardstock in de kleuren 'Night of Navy' en 'Flirty Flamingo'. Ik heb gestempeld in dezelfde kleuren inkt als het cardstock.Het vogeltje is gestempeld met 'Crumb Cake' op 'Flirty Flamingo' cardstock en daarna uitgestanst. De bloemetjes zijn gestempeld en daarna gestanst met de bijpassende die.


Vandaag heb ik ook wat nieuwe workshops toegevoegd. Wil je een keer meedoen? Dat vind ik leuk! Ik heb plaats voor 6 creatievelingen. Neem snel een kijkje onder het tabje 'workshops'.

Wil je iets bestellen? Dat kan! Ik verzorg graag je bestelling. Aanstaande vrijdag, 21 april, ga ik een verzamelbestelling plaatsen. Als je wat mee wilt laten komen hoor ik dat graag.

woensdag 12 april 2017

Party Animal meets Lift me Up

Vandaag heb ik gewerkt met de papierlijn 'Party Animal'. Een erg leuke, vrolijke papierlijn die je kunt gebruiken voor vrolijke, gezellige projecten. Niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor andere gelegenheden is deze lijn goed te gebruiken. Omdat ik wat mensen moest bedanken heb ik twee bedanktkaartjes gemaakt. En bij een bestelling die ik ging bezorgen heb ik een verrassing gedaan waarbij ik ook koos voor deze papierlijn.
In eerste instantie vond ik dit een lastige lijn, maar uiteindelijk kun je er dus echt veel kanten mee op.

Bij de kaartjes heb ik ook gebruik gemaakt van de Lift me Up bundle, waarmee ik heb gestempeld en de luchtballon heb gestanst.
De tag op het kadootje voor een lieve klant heb ik gemaakt met een stans van de Mini Treat bag thinlits en een stempel van de You're So Sweet set.


De gebruikte materialen zijn:
- voor de kaartjes: Party Animal Designer Series Paper (12 vellen dubbelzijdig bedrukt), van € 13,50 voor € 9,45, Whisper White A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Lift me Up Bundle (stempels en dies), € 54,75 (ook los verkrijgbaar), emerald envy Classic Stampin' Inkpad, € 8,- en tangerine tango Classic Stampin' Inkpad, € 8,-.

- voor de tag op het kadootje: emerald envy Classic Stampin' Inkpad, € 8,-, Tasty Treats Designer Washi Tape, van € 9,75 voor € 7,80, Crumb Cake A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Whisper White A4 cardstock (per 24 vellen), € 9,75, Mini Treat bag Thinlits, € 49,- en You're So Sweet, € 23,-.

Gisteren zijn de retired lijsten bekend gemaakt. Vanmiddag heb ik een bestelling weggedaan. Wil jij ook graag iets bestellen? Dat kan! Ik ga weer een bestelling plaatsen op vrijdag 21 april en ook bij jouw bestelling doe ik er uiteraard een leuke verrassing bij!

Aanstaande zaterdag geef ik een kennismakingsworkshop. Speciaal bedoeld om kennis te maken met Stampin' Up! (en met mij ;) ). Er zijn nog wat plaatsen vrij. Deze workshop is van 9.30 tot 12.00, bij mij thuis in de Reeshof in Tilburg en kost je niks. Vind je dit leuk, stuur me dan een berichtje en ik zet je op de lijst.


maandag 10 april 2017

Retired producten!

Hier is 'ie dan! De retired lijst! De producten op deze lijst komen na 1 juni niet meer terug in de catalogus en worden dus daarom nu met korting verkocht.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/lastChance/2017_EU_RetiredList/Retiring_List_EU_ENG.pdf

Wil jij hier iets van bestellen? Dat kan! Om 23.00 vanavond ga ik proberen om een bestelling te plaatsen. Lukt het niet vanwege de drukte op de site, dan doe ik het morgen. Als je mij voor 22.45 vanavond laat weten wat je wilt bestellen (hoeft niet perse retired te zijn) bestel ik het voor je mee. Voor de retired producten geldt wel OP = echt OP.